Close
Tartu maantee 56, 10115 Tallinn
E - R

9 - 18


L.

10 - 15


P.

Suletud

Erilised lilled Sinu emale

Oled just avastanud, et emadepäev saabus ootamatult ukselävele?

Artishokil on Sulle lahendus!

Lilled on parim kingitus tänapäeva emale. Julge ja värviderohke või õrn ja peenemaitseline, Artishok lillesalongist leiad sa kõige värskemaid ja stiilsemaid kimpe, mis on täpselt sinu ema nägu. Meie valik modernseid kimpe teeb aga kingtuse valimist lihtsaks ja lõbusaks.

Emadeäev on juba 10. mai. Pole mõttet minna lihtsat radapidi haarates poelilli viimasel minutil. Meie kimbud on loodud armastusega ja iga kimp on eriline ja meeldejääv. Usaldusväärne lillekuller emadepäevaks pakub laitmatut ukselt-ukseni teenust, et sinu ema nägu säraks nagu kevadpäike.

Vali sobiv kingitus Artishoki laiast kimpude ja toataimede valikust. Kui mingil põhjusel sa ei leia olemasolevatest kimpudest sellist, mis tooks naeratust su ema suule, esita julgelt oma eritellimus meile läbi Artishok kodulehe või facebook’is. Pojengidest õrna ranunculuseni, leime kindlasti parima kimbu, mis sobib sinu ema stiili ja iseloomuga.

Üllata ome ema kauni lillesaedega, mida toimetame kontaktivabalt otse tema ukseni. Igale lilletellimusele saame lisada sinu sõnumit, mida kirjutame meie käsitöökaardile. Lilled on parim kingitus emadepäevaks.