Close
Tartu maantee 56, 10115 Tallinn
E - R

9 - 18


L.

10 - 15


P.

Suletud

Millised toataimed sobivad mulle?

Stiilsed toataimed on parim viis kodu sisustamiseks

Taimed tänapäeva interjööris

Toataimed on pälvinud viimastel aastatel erilist tähelepanu. Taimed on lemmikud ja efektsed kodu kaaslased ja toovad rõõmu igal heidetud pilgul. Põhjus on lihtne, inimese silm puhkab, kui vaatame looduse osakest. Taimed pehmendavad  meie urbaniseeritud elustiili, aitavad aega korraks maha võtta, lisavad elule mahlakust.

Eriti aktuaalseks muutusid toataimed nüüd, kus enamus meist on elamas kodukontori elu. Pole parimat stressi leevendajat kui mõned rahustavad ja elujõulised taimed. Lisaks tõstavad nõudlust ka sotsiaalmeedia meeleolukad fotod, mis ei jäta külmaks ühtegi moodsa interjööri huvilist. Ajaga kaasas käiv lillesalong Artishok otsustas aidata oma klientidel valida endale tuppa põnevamaid taimi.

Millist toataime valida?

Teame, et Tallinnas on meil kõigil alati tihe graafik ja palju toimetamist, seega soovime lihtsustada sinu elu. Artishok lillesalongi valikus pakume nii ajatuid klassikuid kui ka tänapäevaseid trende. Meie hetke lemmikud on kindlasti:

  • Oliivipuu – elegantne ja maitsekas taim.
  • Publiku lemmik Monstera, mis juba aastaid vallutab kodusid oma lopsaka rohelusega.
  • Uhked ja efektsed Siilkaktused – tõelise klassika austajate valik.
  • Bonsai Viigipuu, tuntud kui suurepärane õhu puhastaja.

Nippe kuidas taimi toas paremini paigutada:

Suurem ja lopsakam taim sobib toas mõnele teda esileetoovale kohale. Jälgi, et selle ümber oleks piisavalt liikumisruumi. Tihti pannakse suuri potte lillealusele, mis tõstab taime veelgi rohkem silmade kõrgusele.

Kui sul on just vastupidi mitu pisemat taime, näiteks erinevad sukkulendid või väiksemad kaktused, grupperi neid mitmekaupa eraldi alusele või riiulile. Nii paistavad nad rohkem silma ja mõjuvad ühtse tervikuna.

Tule tutvu Artishoki uuendatud toataimede valikuga. Lisaks leiate meilt stiiilset Hollandi käsitöö keraamikat taimede ja lõikelilledele.