Close
Tartu maantee 56, 10115 Tallinn
E - R

9 - 18


L.

10 - 15


P.

Suletud

Vartsi pulmad

Käes on kaunis suvi ja ka parim aeg tutvuda 2020 aasta pulmade trendidega.

Sel aastal toome teieni stiile nii ajatute klassikute seast kui ka julgeid ja unikaalseid lahendusi. Alatoodud trendid on tulnud meie igapäevaelust lillemaailma ja uued ideed on tõesti õide puhkenud!

Jätkusuutlik elustiil

Nagu ka nii mitmes teises eluvaldkonnas: kodus, moes ja toidus, jätkusuutlik lilleseadmine on uus suur lemmik pulmadel ja floristikas. Mitmed paarid lähenevad protsessile loovalt ning eelistavad võimalusel tekitada väiksemat “jalajälge”. Sellisteks pulmadeks Artishok soovitab valida dekoratsiooniks potitaimi ja sukkulente. Taimed on väga stiilne ja omapärane viis, et vahetada lühikese elueaga lõikelilli mitmeaastaste sisustuselementide vastu. See on tõesti leidlik ja lahe nipp, kuna hiljem saate samade potitaimedega kaunistada juba enda uut kodu.

Oversized pruudikimp

Suured ja lopsakad pruudikimbud on üks Artishoki lemmikuid pulmade trende. Rikkalikud kimbud tekitavad kohest “wow” effekti. Tegelikuses peituvad neis hästi läbimõeldud ja tasakaalustatud detailid. Siinkohal tasub kindlasti arutada meiega oma kleidi kuju, lemmiklillesorte ja muid elemente. Kõik mängib olulist rolli teie omapärase kimbu loomisel nii et küsige julgelt.

Puuviljad ja marjad

Söödav pulmadeko. Jah, sa lugesid õigesti! Kõrvitsad, ananassid, granaatõunad, ja meie lemmikud artishokid on kaunistamas üha enam pulmalaudu. Veel üks põnev viis tuua värskust ja särtsakust pruudikimbu ja ka pulmalaua seadetesse. Võtame inspiratsiooniks näiteks borokko aegseid natüürmorte, kus kujutati just puuvilju ühes lopsakate õitega. Suvised murelid, kirsid, viigimarjad ja ploomid annavad väga mahlakat nüanssi igale seadele. Lisame sinna mõned tükkikesed lehtkulda ja tulemuseks on külluslik ja uhke pulmalaud.

Kuivatatud lilled

Veel üks suurepärane viis jätkusuutliku elustiili järgijatele. Kuivatatud lilled on ametlikult jälle moes. Paljud pruudid armastavad boho stiili, selle romantilisi pastellseid toone ning õrnu suviseid pulmakleite. Väga moekad ja stiilsed näevad välja nii täiesti kuivanud lilledest ja kõrkjalistest loodud seaded, kui ka värskete ja kuivanud lillede mäng. Rustikaalse hõnguga keraamilised potid, kuivanud pillirood ja erinevad põllutaimed loovad väga meeldejäävat ja samas naturaalset atmosfääfi.

Millest alustada?

Ilmselt nüüdseks stiile ja mõtteid on kogunenud päris palju, paremaks selguse saamiseks soovitame luua omale pulma moodboard. Saad valida sulle meeldivaid pruudikimpe, lillesorte, värvitkombinatsioone ja inspireerivaid pulmapilte. Artishoki oma moodboardide märksõnadeks on: pamparohi, monstera, protea ja palmipuu lehed. Võid julgelt pöörduda meie poole ning koos loome täpselt seda omanäolist, võluvat ja meeldejäävat — sinu erilist pulma.