Close
Tartu maantee 56, 10115 Tallinn
E - R

9 - 18


L.

10 - 15


P.

Suletud

Artishok lillesalong ja Pamparohi

Pamparohi: kõik ja natuke rohkem 

Kindlasti oled märganud seda imelist, kohevat pamparohtu, mis ilutseb sulle vastu kõikidest sotsiaalmeedia kanalitest. Veame kihla, et oled mõelnud mis taim see siis on ja kust seda endale koju saada? Artishok team peab tõdema, et meie algul ka!

Nii et, kallid boho stiili armastajad, võtke mugavalt istet ja kallake endale pokaal Sauvignon Blanc’i. Selles artiklis Artishok lillesalong ja Pamparohi kavatseb Artishok lillesalong tutvustada teile kõike pamparohu kohta.

Pamparohi uus või vana trend?

Pamparohi või Pampass grass. Nagu sul juba võib-olla jäi silma meie teistest blogi postitustest viimase aja tugev trend on kandnud märksõnu: naturaalne, looduslik, mahe, beežikas, metsik, jätkusuutlik. Kindlasti oled pannud tähele ka dekosid ja kimpe, mille sees kasutame mõnusalt kuivanud kõrkjaid, nisu varsi ja muid kuivanud taimi. Seega pole imet, et pamparohi on tänapäeva trendikaim taim ja seda just tänu oma metsikule ja naturaalsele loomule. 

Pamparohi hooldus

Nagu juba mainisime, pamparohi on väga kauapüsiv taim. Tema eluiga ulatub kuni 3 aastani. Täielik võit! Kui soovite, et teie uus sisekujunduse taim jääks püsima veel aastateks siis Artishok jagab teile kolm põhinippi:

  • Sobilik keskkond. Hoia oma pamparohtu otsestest päiksekiirtest ja tuuletõmbusest eemal, nii ei saa õrnad tupsud kahjustada.
  • Tolmuta. Kui näed, et ajapikku on taim ots kogunenud natuke tolmu, võta ettevaatlikult taimed ükshaaval vaasist välja ja raputa neid õrnalt läbi.
  • Spreita. Juba enne müüki kaetakse taimi õrna floristilise spreiga. Kuid 6-12 kuu möödudes võid seda uuesti teha, nii saad kinnitada veidi pamparohu ”sulgi”.

Meie kõigi suureks rõõmuks on pamparohi toonide spekter mõnusalt lai. Looduses esineb seda beežikates, tumepruunides ja isegi hallikates toonides. On olemas muidugi sama kenad värvitud eksemplarid. Artishoki lillesalongis pakume teile mõlemat.

Kallis lugeja, teatame sulle hea meelega, et nüüd juba mõnda aega pamparohi on vallutanud meie vitriini ja püsiklientide südameid! Saladuskatte all ütleme, et hetkel pamparohi on Artishok lillesalongi tiimi tugev lemmik nii igapevases sisekujunduses, kui ka suurte ürituste korralduses. Telli koju kulleriga või hüppa läbi meie Artishok lillesalongist. See luksuslik iludus võib kaunistada sinu kodu juba homme!