Close
Tartu maantee 56, 10115 Tallinn
E - R

9 - 18


L.

10 - 15


P.

Suletud

Sinu stiilsed jõulud 2020 Artishok ateljeega

Kohe on käes imeline detsember. Teie kodudes, südametes ja mõttetes juba kindlasti keerlevad plaanid soojadest kakao õhtutest pleedi all. Kõik oleksid justkui jälle lapsed ootamas pühade imet.

Ütleme teile saladuskatte all, et jõuluaeg on Artishokil kindlasti üks lemmik aegadest. Jah, just sellepärast, et saame võtta välja kõik oma jõuludekod ja valmistada teile usinalt selle kauni hooaja parimaid kujunduspalasid, sisustusnippe ja muidugi 2020nda jõulutrende.

Võtke endale kõrvale mõnus tassike sooja jooki ja alustame!

Pühadeagsed kodusisustuse trendid 

Kindlasti oled märganud, et paljud trendid korduvad aastast-aastasse ning seda mitte niisama. Mõni stiil on niivõrd ikooniline, et iga mõne aja tagant kohtab teda nii moes, kodusisustuses ja muidugi ka floristikas…

Naturaalne ja kodune

Neutraalsed ja looduslähedased toonid on alati tugev JAH Artishok tiimi poolt. Kõik meie pamparohu ja ka kodumaiste kõrkjaliste armastajad see on miskit teile! Naturaalne sobib ideaalselt nii elutoa laua seadena kui ka hiljem vingete elementidena kuuse otsa. Okstest ja okkastest sobitatud pärjad, nisukarva kaunistused, kuusekäbid kõik looduslik ilu, mida on nii lahe endal noppida ja lastega meisterdada. Himmeli (skandinaavia jõuluehete tehnika) on kindlasti üks ilmekamatest näidetest! Meie ateljeest leiate te kindlasti palju pehmetes pastelsetes toonides ja kauneid jõuluehteid, pärgi ja muud põnevat, mis toob teile tuppa hubasust ja kodu tunnet.

Platinum toonid

Platinum toon on seadnud tugevalt oma jalga sisustus maailmas, kui uhke aga samas paindlik värvus. Omamoodi neutraalne ja pehme helgib ta meile vastu hõbedase ja kuldse varjunditega. Šampanja toon on näiteks üks selle gamma väärikatest esindajatest.

Oma loomult väga elegantne ja stiilne, platinum sobib hästi tänapäeva, heledates toonides kodudesse. Soovitame julgelt mängida ja katsetada erinevaid värvilahendusi, näiteks lisades hulka punast, lillat või taupe tooni. Platinum paistab alati väga väärikana lauakaunistustes, pärgades ja muudes jõuluelementides. Artishokile meeldib tuua seda tooni sisse elegantsete vintage vaaside, mõne kuuseehe ja ka talviste kimpude eksootiliste elementidena. Kas pole mitte šikk?

Sügavalt sinine kui öö 

Navy ehk sügav sinine on Pantone 2020 aasta värv. Tegemist on klassikalise sinise värviga, mille mõju ja levik kodusisustuses on märkimisväärne. Mööbel, sisustuselemendid, seinavärv ja (muidugi) jõulukaunistused. Seda tooni on saab väga lahedalt sobitada hõbedase, kuldse, šampuse ja isegi punasega. Võimalik, et juba paljudel teist on kodus ilutsemas mõni sinine samet padi või isegi tugitool, nii et miks mitte ka lisada paar samatoonilist elementi oma kodu jõulu dekoks ja panna ta uut moodi pidulikult särama.

Nipp Artishokilt!
Väga hea ja ka soodne viis leida neid elemente, on vaadata väiksemate aksessuaaride poole. Näiteks pikkad ja ilusad öösinised küünlad. Meilt valikust leiate nii sobivaid, erinevates suuruses küünlajalgu kui ka pikki ja uhkeid küünlaid. Oleme mõelnud kõige peale 😉

Nagu näete on sel aastal jõulutrendide valik päris kirju ja värvirohke. Iga stiiliguru ja kodu hubasust armastav inimene leiab endale miskit kaunist, mis soojendaks ta südant ja ehiks ta pesa sel maagiat täis ajal. Kindlasti ei maininud me siin artiklis kõiki lahendusi, mida Artishok ateljee on teile sel detsembril varunud. Nii et kõige parem on muidugi astuda läbi ja uudistada kõike oma silmaga üle. Võite olla kindlad, et meie tiim oskab teile soovitada lahendusi, mis poleks teil ilmselt pähe tulnud. Selle jaoks me seda kõike teemegi! 🙂

Ootame teid meie hubasesse ateljeesse!