Close
Tartu maantee 56, 10115 Tallinn
E - R

9 - 18


L.

10 - 15


P.

Suletud

Suvised pulmad!

Kas tunned sama mis meiegi? Uskumatu, aga meie üürike kevad on viimast nädalat oma vihmast ja päikselist nägu meile näitamas. Aeg lendab nii kiiresti ja kõikide lemmik suvi kiirustab end meie õuele. 

Suvi on meie kõigi jaoks eriline aeg ja igaühele omadel põhjustel. Üks neist on aga meie klientidele eriti märkimist väärt — selleks on muidugi pulmad!

Ühelgi teisel aastaajal ei korraldata nii palju erinevaid pulmi, kui seda tehakse suvel. Millal veel oleks saadaval nii kaunis lillede valik ja nii mõnusalt soojad ilmad? Iga noorpaar planeerib oma erilist päeva pikalt ette, ka sellistel aegadel nagu praegu.

Pulmad tänapäeva kontekstis

Erinevalt varasematest aastatest, eelistavad noorpaarid aga tähistada oma pulmi hoopis teisiti. Kui enne oli kombeks korraldada suuri mitmesaja inimese pulmi, kus renditi uhked mõisad või lossid ja plaanis oli suur bankett. Siis tänapäeval on see tendents läinud vähem mastaapseks või isegi kahe inimese omavaheliseks intiimseks tähistamiseks.

Loomulikult ei tähenda see, et pulmad oleksid vähem olulised või et neid peetakse vähem. Tänapäeva pulmad on korraldatud noorpaari omavahelise ilusa hetke loomiseks ja läbielamiseks, mis annab neile vabamad käed nii kujunduse kui ka asukoha mõttes. Näiteks on väga trendikas pidada pulmi mõnes looduskaunis kohas, näiteks metsas, põllul või rannas. Lilled ja pruudikimp kaunistavad kõiki pulmi ning praegu on nad tähelepanu keskpunktis rohkem, kui kunagi varem.

Nüüd, kui pulmalised ei pea enam kulutama suuri summasid koharendi ja cateringi peale, eelistavad nad panustada just omapärastesse lilledesse, kostüümisesse ja fotosessiooni. Lõpuks on see päev mõeldud vaid neile kahele ja meil on hea meel näha, et noorpaarid ei ütle endale milleski ära ning naudivad selle sündmuse igat hetke!

Kuidas teeb seda Artishok?

Artsihok ateljee on ka omalt poolt kohanenud praeguste aegadega. Kui varasemalt pakkusime inimestele uhkeid saali, pulmakaare ja laua kaunistusi, siis nüüd keskendume just selle ühe erilise elemendi loomisele. Juba mitmed pruudid on tulnud meie juurde sooviga saada oma pulmadele “midagi täiesti teistsugust” ja meil on alati hea meel nende eksootilistele soovidele vastu tulla!

Pruudi pulmakaunistus ei piirdu sugugi klassikalise kimbuga (muidugi ka seda saab teha väga eriliseks). Küll aga on meilt tellitud stiilseid peakatteid, kus näiteks õrn kipslille pärg kasvab üle pikaks looriks. Võib alati mõelda välja stiilseid ehteid lilledest, näiteks omapärane kaelakee, käevõru või hoopis ekstravagantne peakate või lausa kleit!

Kujutlusvõime lennul pole piire ja sellega me tahakski julgustada kõiki naisi, kes valmistuvad sel suvel oma erilist päeva tähistama. Luba endale midagi pööraselt julget, omapärast ja unustamatut. See päev on mõeldud vaid teile kahele. Ära hoia kokku ei disaineri pulmariietuse, hea fotograafi ega ka kõige stiilsema lillekujunduse pealt. Sest sel aastal võid sa seda endale tõesti lubada!