Close
Tartu maantee 56, 10115 Tallinn
E - R

9 - 18


L.

10 - 15


P.

Suletud

Valentine, oh Valentine

Kohe-kohe ongi sõbrapäev ukse taga! 💜

Püha, mille ümber keerleb palju legende, mille juured ulatuvad kaugele ajalukku. Tegelikult Valentinipäeva on erinevates ühiskondades tähistatud juba aastasadu.

Kas sa teadsid?

Algselt Valentinipäev oli seotud hoopis paganliku tavaga. Erootilise festivali — Luperkaalia ajal kirjutasid noored naised armastuskirju ja viskasid urni. Sealt tõmbasid noormehed need loosina välja ja ülejäänud aastaks sai kirja kirjutanud naisest mehe seksuaalpartner.

Tänapäeva tavad on muutunud natuke tagasihoidlikumaks. 😊 Nüüd on tavaks hoopis kinkida üksteisele väikseid tähelepanu märke. Võimalusi ja viise leidub igale maitsele, aga kõige levinum ja oodatuim on kindlasti lillekimp! Hurmavad ja õrnad või hoopis julged ja erilised. Võimalusi on nii palju! Vahel läheb endalgi silme eest kirjuks. Küsimus, milline see “kõige õigem” on? Kas kujutate ette oma meest sellise valiku ees pead murdmas? 

Artishoki nipp

Kui sa tunned endas ära just seda väga eriliste lillede armastajat, soovitame lihtsalt öelda oma kallimale, millised lilled või kimp sulle päriselt meeldivad. Näita talle meie kodulehekülje valikust või suuna ta meie instagrammi surfama. Nii võid olla kindel, et saad just oma maitse järgi oma lemmik stiilse ja sinupärase kimbu!

Lilled ja kommid — ajatu kombo!

Muidugi, ei möödu kõikide armunute aeg ilma suussulavate maiustusteta! Kujutad ette, su kallim avab oma silmi päiksepaistelisel kargel 14. veebruari hommikul. Näeb sind, käes imeline kandik aurava kohvitassikesega, kõrval stiilne kommikarbike ja käsitöö kaart! Laua peal paistab su lemmiklillede kobar. Kui see pole kõige romantilisem äratus, siis… Räägi meile enda omast. 🧡 Meie ateljees saad valida oma kallimale ChocElite käsitöökomme ja laheda õnnitluskaardi. Küsi julgelt!

Mida varem, seda parem:

Kuna sõbrapäev on floristidele üks väga põnev ja kiire aeg, soovitame lilli ja kimpe juba võimalikult varakult ette tellida. Nii võid olla kindel, et sinu lemmiklilled on veel alles ja et jõuame reserveerida spetsiaalset aega just Sinu unistuste kimbule!