Close
Tartu maantee 56, 10115 Tallinn
E - R

9 - 18


L.

10 - 15


P.

Suletud

Kevade trendid Artishokis + meeldiv üllatus

Aeg on küps

Jah, jah, jah! Nüüd juba kohe kindlasti ja ilma väiksema kahtluseta — kevad on jõudnud Tallinna! Linnud sidistavad, päikesekiired paitavad ja inimesed naeratavad iga päevaga aina rohkem.

Esimese asjana tahaks juba kiiremini vabaneda talvistest sulejope kihtidest, visata selga stiilsed trenchid ja pista jalga kevadsaapad. Täpselt nii ka meie mässumeelne Artishok.

Trende, kevadet ja värskust! Artishok esitleb: 

— Begonia maculata “Wightii”

Kaugeltki mitte su vanaema aknalaua begoonia, vaid hoopis eksootiline maculata. Kaunide lopsakate inglitiiva kujuliste lehtedega, mis on kaunistatud hõbekarva täpidega. Teiselt poolt on nad aga lillakas-punast sügavat tooni. Tõeline pilgupüüdja isend ja oh need hõbedased täpikesed… justkui mõni kunstnik oleks lehele mustrit lisanud! 

Head uudised hoolduse kohta
Begoonia taimed on võrdlemisi iseseisvad ja “lihtsad” kodukaaslased. Nad armastavad valgusküllast keskkonda, kuid kindlasti mitte otsest päikesevalgust. Kui sul on valida, kas panna neid otsese päikesepaiste või varjulisemasse paika, siis vali pigem teine variant. Muidu on oht lehti ära kõrvetada. Begoonia armastab mõnusat kastmist. Jälgi, et taime muld oleks alati niiske. NB! Veel peaks alati olema äravoolamis ruumi, nii juured ei jää kõdunema. 😉

Magnoolia iidne eksootika

Lülitume ümber lõiketaimede lainele. Meie tiimil on sulle varuks üks tõeline “kevade maius” — õrn ja kütkestav magnoolia!

Tema esivanemad, tugevad ja sitked puud, olevat olnud ühed esimesed õistaimed maismaal. Tänaseks kasvab magnooliaid looduses harva, aga selle eest kasvatatakse tema järglastest kultuurtaimi. Ja millised taimed need on! 

Poest ostetuna on tegu esimesel pilgul üsna tagasihoidlike oksadega, mille otsas ilutsevad väiksed pungakesed. Kuid ära lase ennast petta. Tasub seda raaguskimpu vaid toasoojas vette panna, kui paari päeva jooksul koorub pungakestest välja tõeline maagia. Suured, õrnad ja nii vastupandamatult kevadised õied avanevad kordamööda ja kaunistavad oksi kuu või isegi kauem. Valged, kollased, roosad, värvigamma on tõeliselt rikkalik. Kuu aega uusi õisi… meie südamed on murtud!

Topelt? Jah, palun!

Värskenda oma korterit või maja meie kevade trendidega. Meie siinpool letti teame, et üsna raske on valida kummagi taime vahel. Nad on nii erinevad ja tahaks mõlemat…

We got you, tahaksime teha sulle väikese kevade kingituse! Sosista Artishok’i kassas või e-poe tellimuse kommentaarides salasõna “KEVADE HULLUS”, nii ostes mõlemat taime saad 10% soodukat kogusummast.

Pole tänu väärt ja naudi kevadet!