Close
Tartu maantee 56, 10115 Tallinn
E - R

9 - 18


L.

10 - 15


P.

Suletud

Stiilsed lilled emadepäevaks

Olenemata sellest, kas sa saad see kord veeta emadepäeva koos oma emaga või mitte, väärib see eriline tähtpäev kindlasti sinu pühendumist. Üks parimatest ja armsamatest viisidest näidata oma emale, et sa teda hindad ja armastad, on kinkida talle ajatut klassikat: lilli!

Mõtle vaid, kui liigutatud ja õnnelik ta on iga kord, kui helistad talle või annad endast märku mõnel muul moel.

Kõige kaunim tähtpäev

Meie jaoks Artishok ateljees on emadepäev üks kauneimaid tähtpäevi aastas. Ühelgi teisel päeval pole lillede roll nii tähtis, kui emadepäeval. Nii kinkijad kui kimpude saajad on tänulikkust ja ootusärevust täis, kõik peab olema ideaalne ja kvaliteet viimase peal. Näita talle, et oled ikka sama armastav laps, vahet pole, kas teie vahel on paar tänavat või sajad kilomeetrid.

Kuidas valida emale kõige paremat kimpu?

Selge see, et erinevaid emasid on täpselt nii palju nagu lilli suvisel ajal. Õnneks aastate jooksul oleme õppinud ühte-teist meie külaliste emade eripärade kohta. Neil kõigil on väljakujunenud omale iseloomulik lillede eelistus…

Emale, kes on…õrn ja naiselik

Romantiline ja naiselik ema, temale sobivad imehästi kõiksugu pastelsed toonid. Õrnad, kerged ja õhulised kimbud, mis justkui toonitaks kevadist puude õitsemist ja looduse tärkamise energiat. Lillesortide valik on mõnusalt lai: tulbid, pojengid, tulikad, roosid ja hortensiad. Siin annab tõesti mängida ja luua miskit armsat, naiselikku ja unustamatult ilusat! Tundsid oma ema ära?

Emale, kes on…julge

Su ema kannab stiilseid riideid, kuulab teistsugust muusikat, sõidab äkki motikaga või hoopis ratsutab. Väga lahe, tegemist on julge ja põneva naisega. Ta silmad lähevad põlema uudse ja kihvti taime peale. Artishok meistrid soovitavad: “vürtsikat kimpu”, lahedaid värvikombinatsioone, lilledest: flamingot, mõnda lahedat orhidee sorti ja muidugi artishokki varrel. Üllata teda millegi erilisega ja võid olla kindel, et ta tänab sind selle kingituse eest veel mitu nädalat!

Emale, kes on…rohenäpp

Jõuad ema juurde koju ja imestad, toas on jälle ilutsemas uus kodutaim. Tema korterit kutsute naljatades džungliks ning tundub, et uute taimede jaoks peaks tuppa veel paar akent raiuma? Jah, tegemist on 100% rohenäpuga. Oma loomuselt roheline Artishok armastab kodutaimi vast sama palju, kui tema ise. Meie soovitused: uhke hall filodendron, mahe eukalüpt potis või hoopis väärikas paradiisilinnulill. Meilt poest leiad mugavalt ka sobilike stiilseid potte, et kingitus oleks lihtsalt täiuslik!

Emale, kes…väärib rohkemat

Elunautlejast ema, kelle mottoks on: “Liiga palju ongi täpselt parasjagu!”. Tõeline hedonist, kes teab, et elust tuleb võtta kõike. Reisimine, stiilsed aksessuaarid, kallid restoranid, veinid ja käsitöökommid… see kõik oleks nagu tema kehastus. Teha kingitust sellisele emale on puhas lust. Meie ajatu, enimtellitud ja tõeliselt uhke valik on: eriline kimp + käsitöökommid + peen vein või vahuvein. Kingitus kümnesse. Pane oma komplekt kokku ja võid olla kindel, et sellist luksust pole talle mitte keegi kunagi kinkinud!

Emadepäev on juba järgmisel pühapäeval, 9. mail (pane omale telefoni väike meeldetuletus). Meie ateljee on valmis, meie tiim on valmis, lillede ja taimede vitriin on värskendatud! Kas ka sina oled valmis?

Tee oma tellimus meie kodulehel, helista, joonista või kirjuta meediasse. Teeme sinu ema kogemust unustamatuks!